Ostavio 60 godina mlađu, jer neće da mu rodi dete, i već našao zamenu

Izvor: B92, 13.Sep.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavio 60 godina mlađu, jer neće da mu rodi dete, i već našao zamenu

Ruski glumac (87) Ivan Krasko, koji je pre nekoliko dana došao na naslovne strane brojnih svetskih sajtova zbog razvoda od 60 godina mlađe supruge jer ona ne želi da mu rodi dete, već je našao novu devojku Juliju Ki

Julija je godinu dana mlađa od njegove sadašnje žene i ima 27 godina. Nakon objave da se razvodi, par je izašao u javnost, a Julija je poručila da ona "zna tačno gde treba da ga dodirne".

Glumac je naime rekao da je počeo da traži novu suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkad mu je prekipelo zbog bivše žene koja nije želela da ima seksualne odnose s njim, a samim tim i dete.

"Jedva da smo imali seks od samog početka braka, zato što se moja supruga plašila da ne ostane u drugom stanju", rekao je glumac, prenosi Miror.

"Dete je dokaz ljubavi. Svaki bračni par treba da ima dete", dodao je on.

Njegova sadašnja devojka Julija rekla je da se zaljubila u njega kada ga je gledala u pozorištu.

"Nekoliko meseci sam dolazila u pozorište ne bih li ga videla. Jednom prilikom smo se sreli i počeli smo da razgovaramo. Nešto kasnije pozvao me je na sastanak", prisetila se Julija.

Veruje i da je savršena žena za njega, da je Krasko "veoma seksi", kao i da kada ga je prvi put dodirnula da je izgledalo da nije bio intiman sa ženom više od 10 godina.

"Želim da budem njegova nova žena i da imam dete s njim. Želim da budem sa ovim neverovatnim čovekom", objasnila je Julija.

Ivan Krasko je poznati ruski glumac i odigrao je više od 140 uloga, a sa Natalijom Krasko venčao se 2015. godine.

Mediji navode da sadašnja gospođa Krasko ne želi da se razvede, te tvrdi da ga voli.

"Ne želim da budem samohrana majka. Deca znače odgovornost, a čak ni ne živimo u našem stanu", rekla je Natalija, dodavši da par živi sa Ivanovim unukom u Moskvi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.