Oporavljeni Sajmon Kauel u vožnji biciklom sa sinom

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 16:08

Oporavljeni Sajmon Kauel u vožnji biciklom sa sinom

Muzički mogul Sajmon Kauel snimljen je prvi put kako vozi bicikl od prošlogodišnje teške povrede kičme. Uživao je u porodičnom danu i sa sinom uživao u laganoj vožnji bicikle.

Sa sinom i suprugom proveo je vikend u Malibuu, a svetski mediji izvestili su o svemu budući da je operacija koju je imao u avgustu, posle pada sa električne bicikle, trajala šest sati i da je njegovo zdravlje bilo prilično ugroženo.

Tvorac takmičenja talenata "X faktor" i "Ja imam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << talenat", teško je povredio kičmu kada je pao sa novog električnog bicikla u dvorištu njegove kuće u Los Anđelesu.

60-godišnji Kauel je odmah prebačen u bolnicu, gde je konstatovano da je slomio kičmu i da je odmah operisan. Kauel, koji ima šestogodišnjeg sina erika sa partnerkom Loren Silverman, navodno je isprobavao novi električni bicikl kada je došlo do nesreće.

Pre tri godine, Kauel je pao niz stepenice u njegovom domu u Londonu.

"Ponekad nas ovakve stvari podsete da nismo neuništivi, a ovaj događaj me je svakako podsetio na to", rekao je tada.

Prošlog meseca, Kauel je potpisao ugovor sa kompanijom "Soni mjuzik Entertejment" kojim se njegovoj kući "Sajko Entertejment" prepušta vlasništvo nad međunarodnim verzijama talent šou programa.

Ovi formati se prikazuju u 76 zemalja, dok se takmičenje "Iks faktor" prenosi u više od 130 zemalja na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.