Opet daleko od žene: Trofejni fudbaler i pored skandala ne odustaje od noćnog života

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet daleko od žene: Trofejni fudbaler i pored skandala ne odustaje od noćnog života

Čuveni fudbaler Vejn Runi (33) opet se provodio u jednom od američkih barova, daleko od svoje supruge Kolin, a celo veče usluživale su ga golišave konobarice.

Fudbaler DC junajteda još jednom je pokazao da ne želi da menja svoj stil života. Zbog njega se u poslednje vreme često nalazi na naslovnim stranama svetskih tabloida, a sve manje na "sportskim stranama".

Proteklih meseci ovaj legendarni engleski fudbaler opet je dospeo na naslovne strane svetskih medija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U novi skandal uplela ga je supruga Kolin Runi, javnom svađom sa ženom njegovog kolege Džejmija Vardija.

Brak Vejna Runija na tankom ledu: Nakon incidenta supruga ga ostavlja?

Njih dve već danima zabavljaju javnost svađom koju je započela Kolin kada je optužila Rebeku da tabloidima prodaje priče iz njenog privatnog života.

Vejn i Džejmi su podržali svoje supruge u javnom ratu, ali za razliku od Džejmija, koji se ne odvaja od vidno uznemirene supruge, koja je u poodmakloj trudnoći i čeka njihovo peto dete, Vejn podržava svoju lepšu polovinu iz američkih barova, u kojima mu piće donose obnažene konobarice, prenosi britanski "Metro".

Trofejni fudbaler poznat je po opijanju i brojnim preljubničkim aferama koje mu supruga oprašta. Proteklog vikenda Runi je snimljen u jednom noćnom klubu u Vašingtonu, a i ovog puta pokušao je da se sakrije noseći kačket. Celo veče piće su mu donosile golišave konobarice.

Mediji su ranije pisali da im je brak zapao u krizu. Kolin je počela vezu sa Runijem kada je imala 16 godina. Venčali su se 2008. godine i imaju četiri sina: Kaja, Klaja, Kita i Kasa..

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.