One su žarile i palile devedesetih: Da li pamtite kakve lepotice su bile u Srećnim ljudima?

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 14:08

One su žarile i palile devedesetih: Da li pamtite kakve lepotice su bile u "Srećnim ljudima"?

Milica Milša i Jugoslava Drašković bile su zvezde naše pozorišne scene, a da li se sećate kako su žarile i palile svojim izgledom tokom devedesetih?

Njih dve nisu imale puno interakcija tokom snimanje kultne serije "Srećni ljudi", međutim, u svesti naroda ostaće upamćene po čuvenom izboru za Mis Jugoslavije na kojem je pobedila Đina umesto Keti, koju je tumačila Ivana Mihić, usled promene brojeva, dok je Lara bila druga pratilja.

Njih tri su se tada fotografisale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za naslovnu stranu poznatog nedeljnika, a mi vam sada vraćam uspomenu na to kako su ove dve dame izgledale tokom lađih dana.

Podsetimo, Milica Milša u trenutno najgledanijoj seriji na TV Prva glumi glavnu ulogu otelotvorenu u liku Ade Kanački. U jednom momentu glumačkoj ekipi se na iznenađenje velikog broja publike pridružuje i Jugoslava Drašković koju od "Srećnih ljudi" nismo imali prilike da gledamo na TV ekranima.

Harizam, šarm i talenat ove dve lepotice nisu izbledeli, a na osnovu kadrova iz serija, može se reći i da im godine dobro stoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.