Ona je novo lice Victorias secret: Jato je dobilo neočekivanog anđela

Izvor: B92, 12.Sep.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je novo lice "Victorias secret": Jato je dobilo neočekivanog anđela

Poznata po svojoj neobičnoj koži, jer bolue od vitiliga, manekenka Vini Harlou postala je sada konačno "priznata" u svetu top-manekenkstva. Ona će od novembra biti deo jata brenda "Victorias secret", najprestižnije grupe manekenki koje važe za najzgodnije žene na planeti.

Vini je prošla nebrojeno mnogo kastinga i priprema i sada se sprema za premijerni nastup na reviji koja je kruna karijere svake manekenke.

Svetskim medijima priznala je da je "više nego počastvovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborom", kao i da je imala neverovatnu tremu uoči odluke stručnog žirija o tome da li je ispunila sve potrebne standarde.

Presrećna zbog svega što se desilo manekenka je zahvalila svima, posebno njenim mnogobrojnim fanovima na Instagramu koji su je podržali u odluci da se oproba i u ovom šou-programu.

"Ne mogu da verujem, hvala što ste mi dali energiju i snagu", napisala je na Instagramu.

Bivšoj takmičarki „America's Next Top Model” dijagnostikovan je vitiligo, poremećaj pogmentacije kože, kada je imala samo četiri godine. Nakon godina zadirkivanja vršnjaka, Vini se često suočavala sa nepravdom i neprijatnostima jer je drugačija, a danas je baš zbog toga zanimljiva i tražena u svetu mode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona je novo lice "Victorias secret" (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018

Poznata po svojoj neobičnoj koži, jer boluje od vitiliga, manekenka Vini Harlou postala je sada konačno "priznata" u svetu top manekenkstva. Ona će od novembra biti deo jata "Victorias secret", najprestižnije grupe manekenki koje važe za najzgodnije žene na planeti...Vini je prošla nebrojeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.