Ona je najbogatija žena sa ovih prostora, a sve je stekla- razvodom

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je najbogatija žena sa ovih prostora, a sve je stekla- razvodom

Slavica Eklston rođena je u Rijeci 1958. kao Slavica Radić. U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Eklstona

Nju je "Selebreti Net Vort" proglasio jednom od najbogatijih ljudi na svetu. Slavica je zasjala na visokom šestom mestu, a pre nje su Džordž Lukas, Stiven Spilberg, Opra, Pol Mekartni i Džejmi Gerc.

Na listi najbogatijih manekenki svih vremena, Slavica je zauzela prvo mesto s 1,2 milijarde dolara imovine. Na istoj listi se, nešto niže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalaze i njene ćerke Tamara (33) i Petra (29).

Slavica je većinu novca stekla udajom za "kralja" Formule 1, Bernija Eklstona (87), a godinama je bila zadužena za njegove promotivne događaje. Njihov razvod je drugi najskuplji razvod svih vremena, a Slavica je "profitirala" s milijardu više na računu.

Nakon razvoda od milijardera Bernija 2009, gospođa Eklston je često u Dubrovnik dolazila u društvu ćerki Petrei Tamare, a pre nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Saru Ferguson (58), vojvotkinju od Jorka, inače bivša supruga princa Endrjua (58), brata poznatijeg princa Čarlsa.

Kako pišu hrvatski mediji, Slavica je u blizini Stona na Pelješcu kupila imanje vredno 2,5 miliona evra.

Slavica Eklston rođena je u Rijeci 1958. kao Slavica Radić, a njena porodica potiče iz okoline Laktaša.

U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Eklstona. S njim je u braku bila 23 godine. Bili su neobičan par, uz 28 godina razlike u godinama, a bogati Berni bio je od supruge niži celih 30 centimetara.

Njihov brak bio je problematičan, a Berni je čak od supruge često dobijao i batine. Ipak, tvrdio je da ju je voleo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.