On je najbolji čovek koji postoji: Fanovi traže da glumac bude proglašen osobom godine

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On je najbolji čovek koji postoji": Fanovi traže da glumac bude proglašen osobom godine

Jedna od najomiljenijih zvezda Holivuda glumac Kijanu Rivs, definitvno spada u grupu najvoljenijih poznatih ličnosti.

Zbog svoje neposrednosti, prirodnosti i skromnosti, glumca publika gotovo da obožava, a to obožavanje pokrenulo je peticiju kojom njegovi fanovi traže da glumac bude proglašen osobom godine.

Više od 70.000 ljudi potpisalo je peticiju da magazin "Tajm" proglasi Kijanu Rivsa za čoveka godine.

Na stranici "change.org" pojavila se peticija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u čijem opisu piše:

"Kijanu je najbolja osoba koja postoji, proglasite ga osobom godine! Kijanu je u tajnosti donirao milione dečjim bolnicama i drugim dobrotvornim ustanovama, učinio je neverovatne stvari za ljude i ništa nije tražio zauzvrat".

"On to zaslužuje", komentarisali su potpisnici peticije u komentarima.

Cilj peticije je da se prikupi 150.000 potpisa, a ako se i vi slažete sa idejom fanova Kijanu Rivsa, možete da date svoj glas na stranici "change.org".

Inače, magazin "Tajm" svake godine proglašava osobu godine, a prošle godine tu titulu dobio je ubijeni saudijski novinar Džamal Kašogdži.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.