Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston: U trenutku smrti nedostajalo joj je 11 zuba

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston: U trenutku smrti nedostajalo joj je 11 zuba

Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i po blistavoj lepoti i besprekornom izgledu.

Međutim, u vreme neposredno pred njenu smrt, pre nešto više od osam godina, godine zloupotrebe droga i alkohola uništile su njen glas i telo.

Vitni Hjuston imala je mnogo problema, a 11. februara 2012. godine pronađena je mrtva u kadi hotela na Beverli Hilsu. U krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << droga. Njeno telo bilo je prekriveno ožiljcima i drugim povredama, prenosi Miror, koji je objavio detalje obdukcije.

Zvaničan izveštaj sa obdukcije pokazao je da je uzrok smrti "slučajno utapanje kojem su doprineli bolest srca i upotreba kokaina".

Izveštaj je pokazao da je pevačica u to vreme bila u veoma teškom zdravstvenom stanju i da su ožiljci na unutrašnjem delu levog lakta nastali od igle.

Prema tom izveštaju, zvezda filma "Telohranitelj" imala je srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posledica korišćenja kokaina.

U izveštaju se navodi i da je stanje njenih zuba bilo veoma loše, te da joj je nedostajalo čak 11 zuba i da je nosila zubnu protezu. Pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine sestra Bobija Brauna Tina Braun rekla je da su pevačici zubi ispali kao posledica korišćenja kokaina.

Ona je tada objasnila da je Vitni stalno naručivala nove zube, koje je plaćala oko 6.000 dolara.

Slavna pevačica je odlučila da javno progovori o svojoj zavisnosti te je rekla:

"Da razjasnimo nešto - krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila, tako da razjasnimo to. Krek je loš".

Vitni je demantovala da je koristila krek, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete, kao i da je pušila marihuanu.

Podsetimo, pevačicu su pratile razne kontroverze, a sve je počelo 1992. godine kada se udala za muzičara Bobija Brauna, s kojim je sledeće godine dobila kćerku Kristinu Braun. Bobi Braun je bio njen put u propast.

Medijske stupce punile su priče o njenoj zloupotrebi droga, a bilo je i onih o zlostavljanju pevačice od članova porodice. I njen muž je bio nasilan prema njoj, a zajedno su se drogirali.

Mediji su pisali i da je Vitni, kada je bila mala, zlostavljala rođaka Di Di Varvik, koja je umrla 2008. godine. To je objavljeno u dokumentarnom filmu o Vitninom životu koji je prikazan na Kanskom festivalu 2018. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.