OPASNIJE OD NOŽA: Ovo je gorući problem današnjice, a niko ga ne shvata ozbiljno!

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNIJE OD NOŽA: Ovo je gorući problem današnjice, a niko ga ne shvata ozbiljno!

Ministar unutrašnjih poslova Austrije Volfgang Sobotka upozorava da se internet potcenjuje kao oružje.

"To nije kuhinjski nož, već je mnogo opasnije", ukazao je Sobotka u diskusiji o digitalnoj bezbednosti na 17.Evropskom forumu Alpbah.

Fejsbuk ima novu opciju: Korisnici oduševljeni, već je uveliko svakodnevno koriste! (VIDEO)

On je, s tim u vezi, ocenio da je neophodno usvojiti međunarodno pravo.

Posebno najnovija iskustva eksperata Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << unutrašnjih poslova su pokazala jasno opasnost interneta, kao je Sobotka.

PREKRŠILA JE OSNOVNO PRAVILO POSLA: Nakon statusa na FEJSBUKU o POZNATOJ PEVAČICI bila je primorana da da OTKAZ! (FOTO)

Internet olakšava kako samoradikalizaciju potencijalnih atentatora, i pruža istovremeno međunarodnim bandama prevaranata funkcionišuću mrežu.

FOTO: Pexels

U debati su oštro kritikovani giganti socijalnih mreža kao što su fejsbuk i tviter, uz ocenu da je pravni pritisak premali za prisiljavanje na pridržavanje evropskih pravila.

To, kako je kazao Sobotka, se tiče kako oporezivanje prihoda ostvarenih u evropskim zemljama, ali i masivnog ignorisanja medijskog prava.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.