Nikolas Kejdž će glumiti Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolas Kejdž će glumiti Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu

Nikolas Kejdž navodno pregovara o ulozi u filmu o njemu samom, u kome će, razume se, glumiti samoga sebe. Film govori o Kejdžovim pokušajima da dobije ulogu u Tarantinovom filmu, piše Independent.

Zvuči komplikovano, ali nije. Prema pisanju Holivud Reportera, pitanje je trenutka kada će produkcijska kuća Lajonsgejt kupiti ovaj film, pod naslovom "Unbearable Weight of Massive Talent", odnosno "Nepodnošljiva teškoća ogromnog talenta".

Scenaristi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su Tom Gormikan ("That Awkward Moment") i Kevin Iten ("Ghosted").

Kejdž, u filmu, navodno razgovara sa narcisoidom verzijom sebe iz devedesetih, koja se današnjem Kejdžu ruga što nije poznat, ali i zato što je snimio previše niskobudžetnih filmova.

Kejdž u filmu pokušava da izmiri dugove, pa pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi pripadnika meksičkog narko-kartela koji je njegov fan, a koji želi da Kejdž vidi scenario za film koji je narko-bos napisao. Uz to, Kejdž pokušava da usreći svoju ćerku tinejdžerku.

Trenutno, kako navodi Independent, autori filma za ulogu Nikolasa Kejdža ne razmatraju nikoga osim upravo Nikolasa Kejdža.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.