Nikada nije imao dublera, a odličan je i kao pevač: Bogatstvo ovog glumca stalno se uvećava

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada nije imao dublera, a odličan je i kao pevač: Bogatstvo ovog glumca stalno se uvećava

Svi znamo da je on genijalan glumac i generacije nas su odrastale uz njegove filmove.

Džeki Čen ima iza sebe karijeru dugu 57 godina. Pojavio se u preko 150 filmova, bez dublera, a to mu je omogućilo da zaradi pravo malo bogatstvo. 2019. godine 65 godina star glumac našao se na 5. mestu Forbsove liste najplaćenijih glumaca, odmah ispred Bredlija Kupera i Adama Sendlera.

Prema pisanju Forbsa zaradio je 58 miliona dolara u 2019. godini. Većina novca dolazi od kineskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filmova. Procenjuje se da je "težak" 400 miliona dolara.

Najpoznatiji je po filmu "Rush Hour" koji mu je doneo 40 miliona dolara, ali i nastavcima. Producirao je veliki broj filmova, a zaradio je dosta novca i svojom pevačkom karijerom, piše Mens Health. Tu je i lanac bioskopa u Kini, ali i veliki broj drugih poseda. Poznato je da voli da se bavi humanitarnim radom, pa njegova fondacija nudi školarine, plaćanje medicinskih usluga, usavršavanje, ali i pomoć ljudima pogođenim prirodnim katastrofama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.