Nikad kraja skandalima princa Endrua, progovorila maserka: On je nezasita seksualna štetočina

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 13:59

Nikad kraja skandalima princa Endrua, progovorila maserka: "On je nezasita seksualna štetočina"

Bivša terapeutkinja za masažu princa Endrua, vojvode od Jorka, koji se suočava sa tužbom zbog seksualnog iskorišćavanja, otkrila je čitav niz detalja o vremenu kada je radila za njega.

Ema Gruenbaum (50) tvrdi da je princ bio "nezasita seksualna štetočina" koja je "želela apsolutno više" dok ga je masirala.

"Uvek je insistirao da bude go, nosio je samo peškir", počela je Ema, koja je početkom 2005. radila kao terapeutkinja za sportsku masažu u klubu Wentworth >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sariju.

Princ Endru se odrekao svih vojnih i kraljevskih titula

Emu je nezasitom princu navodno preporučila njegova bivša supruga Sara Ferguson, koja je bila zadovoljna njenom uslugom. Princa je Ema iste godine posetila šesti puta, a po onome što tvrdi da je doživela, te posete će pamtiti za ceo život.

"Primaš li ga u guzu?"

"Endru je bio drugačiji, od početka se ponašao kao nezasita seksualna štetočina", otkrila je ona.

"Dok sam postavljala sto za masažu, čula sam Endruov glas iza sebe kako kaže: "Hej, lepo dupe. Primaš li ga u guzu?".

Svi se ograđuju od princa Endrua, čak i princ Vilijam

"Brzo sam se okrenula, stajala sam pored stola za masažu, a on je bio naspram mene, vrlo blizu, preblizu. Odgovorila sam mu: "To se tebe ne tiče", a on me je samo hladno pogledao i rekao: "Ne možeš tako da razgovaraš sa mnom". Rekla sam: "Pa ne možeš ni ti tako da pričaš sa mnom!"

"Uvek sam skretala pogled dok se penjao na sto, pazeći da mu peškir pokrije intimna mesta. Dok sam ga masirala, on je pričao o analnom seksu i zbijao šale o tome. Ispitivao me je poslednji put kada sam imala analni seks, to je trajalo i trajalo… Stalno sam mu govorila da ućuti, ali sam brzo shvatila da je sasvim u redu da se sa njim razgovara kao da je nestašan školarac… Apsolutno sam osećala da želi mnogo više od mene, to je bilo vrlo jasno. Uvek bi me pitao da li želim da ostanem posle masaže, da pogledam film", priseća se Ema za Dejli mejl.

Nova dokumenta o pedofilskom lancu: "Princ Endrju je seksualno iskorišćavao maloletnicu"

Endru je navodno slao Emi čekove i poruku sa komplimentima preko svoje kancelarije. Navodno nije želeo da ima posla sa gotovinom.

Prinčev portparol je odbio da komentariše Emine navode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ON JE NEZASITA ŠTETOČINA" Bivša maserka iznela šokantne tvrdnje protiv princa Endrua: Insistirao je da bude go, PRIČAO O MOJOJ ZADNJICI

Izvor: Blic, 12.Feb.2022

Ema Gruenbaum, 50, bivša terapeutkinja za masažu princa Endrua, tvrdi da je pomenuti član kraljevske porodice, njen bivši klijent, bio „nezasita seksualna štetočina“ koja je „želela apsolutno više“ dok ga je masirala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.