Nije zgodna žena, nego ružan ucenjivač - Za sve je kriv testosteron

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije zgodna žena, nego ružan ucenjivač - Za sve je "kriv" testosteron

Inspektor odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Vladimir Vujić kaže da internet prevare počinju najčešće prvim kontaktom na nekoj društvenoj mreži.
"Predstave se kao lepa žena i žrtva prihavti prijateljstvo. Onda je preko skajpa ili nečeg sličnog uvlače u priču dok ne pošalje lascivne poruke, fotografije, video odnosno bilo kakav kompromitujuć materijal. Odmah kreću ucene, a kod ucenjivača one nikad ne prestaju. Ako date novac javiće se opet i tražiti veći >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << iznos. Žrtva treba odmah da dođe u policiju i da se odjavi sa društvenih mreža".
Inspektor kaže da ima dosta slučajeva takvih prevara i da su uglavnom muškarci žrtve, a problem je što prevaranti uglavnom nisu iz Srbije, pa je istraga otežana.
Urolog Aleksandar Milošević kaže da je seksualna energija kod muškarca toliko moćna da kontroliše njegovo ponašanje.
"Seksualnost je naša jedina prava energija koju imamo i koja je zdrava. Ako je izgubimo mi umiremo, a toliko je moćna da nas gura ili u kriminal ili u normalu. Testosteron je odgovoran za ponašanje muškarca, a poenta je pravilno kanalisati potrebe".
Lekar smatra da se po beloj kugi u Srbiji vidi da smo izgubili seksualnost, pa se može doći do zaključka da su u toj situaciji ponude preko interneta prihvatljivije.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.