Nije želela novu vezu: Nakon brojnih propalih veza pevačica ima novog dečka?

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije želela novu vezu: Nakon brojnih propalih veza pevačica ima novog dečka?

Britanska pevačica Čeril Kol nedavno je rekla kako ne planira da ulazi u novu ljubavnu vezu.

Iza sebe ima dva propala braka, a nedavno se i rastala od dečka Lijama Pejna s kojim ima sina.

U skorašnjem intervjuu rekla je kako je sin sada glavni muškarac u njenom životu i da ne planira nikakvu ljubavnu romansu, ali možda to ipak ne može da se planira?

Getin Džons, televizijski prezenter, objavio je fotografiju na kojoj pozira sa lepom pevačicom i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podstakao sumnje da ima nečega među njima.

Getin je samo želeo da se zahvali Čeril na divnom koncertu, ali mnogi su u njima videli ljubavni par.

"Bili biste savršen par, Da li ste vas dvoje u vezi, Izgledate kao par“, bili su samo neki od komentara na njihovoj zajedničkoj fotografiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon brojnih LJUBAVNIH PROMAŠAJA pevačica ima NOVOG DEČKA? (foto)

Izvor: Story, 05.Dec.2018

Britanska pevačica Čeril Kol nedavno je rekla kako ne planira da ulazi u novu ljubavnu vezu. Iza sebe ima dva propala braka, a nedavno se i rastala od dečka Lijama Pejna, s kojim ima sina. U skorašnjem intervjuu rekla je kako je sin sada glavni muškarac u njenom životu i da ne planira nikakvu ljubavnu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.