Nije se skinula, a javnost je razapela: Šta je Kim ovog puta uradila?

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se skinula, a javnost je razapela: Šta je Kim ovog puta uradila?

Za potrebe intervjua i naslovnice "Interview" magazina starleta Kim Kardašijan odlučila je da oživi Džeki Kenedi i fotografiše se u njenom prepoznatljivom stilu. Ako je suditi po fotkama koje su dospele u javnost Kim je prosto uživala u glumi prve dame pedesetih godina prošlog veka, a društvo tokom snimanja joj je pravila i ćerka Nort.

Američka javnost, sa druge strane, zgranuta je ovim potezom, jer smatra da je starleta oskrnavila lik i delo jedne od najvoljenijih američkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prvih dama.

Fotografije predstavljaju modu pedesetih i šezdesetih i podsećaju na neprolazni stil jedne od najbolje odevenih prvih dama u istoriji, Džeki Kenedi Onazis.

Kim koja se nekoliko puta pojavljivala u "Intervjuu" na snimanju je nosila kreacije svog supruga Kanjea Vesta iz njegove kolekcije "Yeezy", kombinujući ih sa retro odevnim komadima.

"Kim kao Džeki" izazvala je ovakvu reakciju koja bi mogla da se opiše ovim rečima: "Jednostavno nije to to". "Jedna je spasila centralnu stanicu od rušenja, preuredila Belu kući i pretvorila je u istorijski muzej. Druga je imala rijaliti šou"- tako zvuči jedno poređenje Džeki i Kim Rijaliti zvezda očigledno obožava da se nađe u koži modnih ikona.

Pre tri godine je snimajući reklamu, pokušala da oživi lik Odri Hepbern.

Pokušala da dočara njen stil, ali nije bila uspešna u tome! Kim na bicklu jednostavno nije nimalo izgledala kao legendarna Odri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Kardašijan u ulozi Džeki Kenedi razbesnela javnost: Možete o meni da pričate šta god želite, ali naporno radim

Izvor: Story, 29.Avg.2017

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan podelila je na Instagramu nove fotografije, nastale za potrebe američkog magazina Interview, na kojima je pozirala u ulozi nekadašnje prve dame SAD Džeki Kenedi. – Američka prva dama Kim Kardašijan i njena ćerka Nort Vest – piše u časopisu Interview uz članak...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.