Nema nijednog slučaja oticanja testisa: Ministar zdravlja Trinidada i Tobaga - sa zakašnjenjem

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 12:34

"Nema nijednog slučaja oticanja testisa": Ministar zdravlja Trinidada i Tobaga - sa zakašnjenjem

Ministar zdravlja Trinidada i Tobaga konačno se oglasio povodom tvrdnje pevačice Niki Minaž da su prijatelju njenog rođaka otekli testiti i da je postao impotentan nakon primanja vakcine protiv kovida 19.

Ministar dr Terens Deilsing odbacio je ove tvrdnje, nakon što je proveo dan razjašnjavajući da li je to moguće.

Niki Minaž pozvana na razgovor u Belu kuću

On se na konferenciji za novinare izvinio zbog kašnjenja u odgovoru na zvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Niki Minaž, objašnjavajući da su "morali da provere i uvere se da je to što pevačica tvrdi ili istinito ili lažno".

Rat Borisa Džonsona i Niki Minaž zbog vakcinacije: "Ne znam ko je ona"; "Poslala bih vam portfolio"

Niki Minaž je u ponedeljak tvitovala da neće prisustvovati Met gali jer ne želi da se vakciniše, a događaj je zahtevao vakcinaciju za sve prisutne. Kao objašnjenje, ona je navela navodni slučaj prijatelja njenog rođaka u Trinidadu.

"Nažalost, juče smo izgubili toliko vremena istražujući ovu lažnu tvrdnju. Koliko nam je poznato, do sada nije bilo takvih prijavljenih sporednih ili neželjenih efekata", rekao je Deilsing.

I Fauči negirao teoriju zavere Niki Minaž o vakcinaciji

"U ovom trenutku nema apsolutno nikakvih prijavljenih nuspojava ili neželjenih događaja oticanja testisa u Trinidadu ili bilo gde. Ne znamo ni za jedan takav slučaj u svetu", dodao je ministar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.