Nekada ju je ponosno isticala: Uklonila tetovažu posvećenu suprugu

Izvor: B92, 12.Dec.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada ju je ponosno isticala: Uklonila tetovažu posvećenu suprugu

Pričalo se da prolaze kroz bračnu krizu, naročito nedavno kada je fudbaler izjavio da je sa Viktorijom ponekad teško.

Bračni par Bekam poznat je po velikoj ljubavi. Imaju četvoro dece i uspešne karijere. Ipak, da nije sve idealno govore i glasine koje su se pojavile pre nekoliko meseci.

Par se navodno ne slaže baš najbolje, a kreatorka Viktorija Bekam je odlučila da potpuno izbledi tetovažu koju je posvetila suprugu Dejvidu.

Natpis na hebrejskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni“ bivša Spajsica je nekada ponosno isticala na svom vratu. Poslednja fotografija tetovaže pokazuje da je ona toliko izbledela da se jedva nazire.

Viktorija je 2015. godine navodno započela tretman laserskog uklanjanja ove tetovaže pa je jasno zašto je ostala samo u bledim tragovima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.