Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 16:34

"Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu"

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan odavno su odlučili da ne žele da igraju tradicionalnu kraljevsku medijsku "igru" i ponovo će odstupiti od normi u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju.

Nakon ponekad kritičnih naslova u tabloidima i drugim medijima u Britaniji, oni su već najavili povlačenje sa službenih dužnost, preseljenje u Kaliforniju sa malim sinom Arčijem i prekid kontakata sa najvećim britanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tabloidima, preneo je Rojters.

Prošlog meseca Megan Markl je uspešno tužila "Meil on sandej" koji je narušio njenu privatnost objavljivanjem delova pisma koje je napisala svom ocu. Par je juče izdao saopštenje u kome navodi da je Megan rastužio izveštaj u "Tajmsu" o nasilju protiv nje, nazivajući to napadom na njen karakter.

Megan Markl je nazvala pristup nekih medija britanskoj monarhiji igrom.

"Za te medije to je igra. Za mene i mnoge druge to je stvarni život, stvarni odnosi i vrlo stvarna tuga", rekla je Megan. Za Harija to je smrt njegove majke princeze Dajane, koja je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine u 36. godini u saobraćajnoj nesreći dok su je jurili paparaci kada je imao 12 godina.

"Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu", kratko je rekao Hari u televizijskom dokumentarcu oktobra 2019. godine pre nego što je najavio da će napustiti kraljevske dužnosti. To je tema kojoj će se vratiti u intervjuu sa Vinfrijevom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.