Ne ugzožava mu muškost: Džejson Momoa se ne plaši da nosi žensku boju

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ugzožava mu muškost: Džejson Momoa se ne plaši da nosi "žensku" boju

Zgodni glumac Džejson Momoa još je jednom pokazao da je pravi frajer koji se ne boji da nosi "žensku" boju.

Nakon što je na ovogodišnjoj dodeli Oskara oduševio javnost u baršunastom svetloružičastom odelu s kojim je uskladio i popularnu gumicu za kosu, na njujorškoj premijeri nove sezone "Igre prestola" opet se pojavio u jednom ružičastom komadu odeće. I da, definitivno mu dobro stoji.

Glumac je na premijeru došao u kombinaciji crne majice, pantalona i cipela, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a crnilo je razbio ružičastom jaknom od brušene kože i pokazao da ni ova nežna boja ne može da umanji njegovu muškost.

Na premijeri ga je pratila supruga, glumica Lisa Bonet, koja je takođe izgledala prekrasno u dugačkoj crnoj haljini ukrašenoj perlama, a zajedno su ukrali sve poglede, prenosi Pop šugar (Popshugar).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džejson Momoa – Njegova boja je roze i savršeno mu stoji (foto)

Izvor: Story, 04.Apr.2019

Zgodni glumac Džejson Momoa još je jednom pokazao da je pravi frajer koji se ne boji da nosi “žensku” boju. Nakon što je na ovogodišnjoj dodeli Oskara oduševio javnost u baršunastom svetloružičastom odelu s kojim je uskladio i popularnu gumicu za kosu, na njujorškoj premijeri nove sezone...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.