Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 14:39

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Intervju princa Harija i Megan koji je vodila legenda tok-šou formata Opra Vinfri izazvala je lavinu komentara podrške za muke kroz koji su prošli pre nego što su napustili kraljevsku porodicu, ali britanski voditelj Pirs Morgan nije saosećao sa ovim parom.

U nizu tvitova koje je celu noć objavljivao ovaj voditelj branio je kraljicu, monarhiju, ali je i odgovarao na optužbe Megan Markl za rasizam koji je doživela kada je bila deo kraljevske porodice.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Morgan je još sinoć najavio da će analizirati intervju koji je nazvao "maraton kukanja" u svojoj jutarnjoj emisiji, ali je takođe nastavio sa komentarima na svom profilu na Tviteru.

"Ovo je trenutak kada je Opra htela da se bije sa kraljevskom porodicom"

"Da li je kasno za nominacije za Oskara?", "Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu", samo su neke od reakcija voditelja na Tviteru.

"Ovaj intervju je sramotna izdaja kraljice. Očekivao sam ovo od Megan, ali ne i da joj Hari dozvoli da mu ona uništi porodicu i monarhiju - ovo je sramotno", napisao je on.

London reagovao na reči Megan: "Nema mesta rasizmu"

"Hari želi da Amerika i ceo svet mrzi njegovu zemlju i porodicu - predlažem da svi sačekaju žrtve Meganovog divljanja da se jave pre nego što počnu da izvlače zaključke", nastavio je Morgan.

"Da se razumemo, Hari i njegova supruga su dva sata pljuvali po svemu što zastupa kraljica i to u trenutku kada njen suprug princ Filip u bolnici. Ovo je vredno prezira", dodao je on.

"Sada trenduje haštag 'Ugasiti monarhiju'. Čestitam Hari i Megan, uspeli ste da ostvarite svoj cilj", napisao je Morgan na svom profilu na Tviteru.

Međutim, drugi tviteraši mu nisu ostali dužni, a ni voditeljka Triša Godar, koja je rekla da je Morgan celog jutra "nasilnik".

"Sada svako ko kaže nešto protiv Megan Markl je rasista i nasilnik. A kada Markl maltretira svoje žensko osoblje ili razvlači porodicu svog supruga na televiziji, onda je samo jadna žrtva", odgovorio je voditelj.

Osvrnuo se i na gostovanje aktivistkinje dr Šole Mos Šogamimu, koja je u svom TV nastupu upravo kod Morgana rekla da kraljevska porodica želi da predstavi svetu kao da je sve na dvoru savršeno, i da treba pozvati kraljicu na odgovornost.

"Kakva je to baka koja je bliska sa svojim unukom a ne želi da upotrebi svoj položaj da zaštiti njegovu porodicu od rasističkih napada? Koristi svoju moć kada štiti Endrua od optužbi za silovanje maloletnica, ali ne radi ništa kada su u pitanju Hari i Megan. I onda govorite kako je sve na dvoru sjajno? Da li ste pri zdravoj pameti?", rekla je besna doktorka Mos Šogamimu, a Morgan joj je odgovorio kako u emisiji, tako i na Tviteru:

"Imate pravo na svoje mišljenje, ali ovo što pričate o kraljici je sramotno i odvratno", a doktorkar Mos Šogamimu mu je na to rekla "Ti si odvratan".

Iako je naišao na podsmehe korisnika Tvitera, Morgan je retvitovao i poruke podrške na koje je nailazio na ovoj društvenoj mreži, a većina njih je glasila "ne mogu da verujem da je došao i taj dan, saglasan sam sa Pirsom Morganom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRINC HARI UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI:Bio sam zarobljenik,Megan me spasila!

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:54

Očekivalo se da Megan svašta kaže, ali izjave princa Harija sigurno su mnogo više zabolele kraljevsku porodicu. Intervju koji se čekao poslednjih nedelja, gostovanje Megan Markl i princa Harija kod Opre Vinfri noćas i ekskluzivno emitovan i bio je baš onako bombastičan kakav je i najavljivan.. Očekivalo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.