Naomi Kembel pokazala unutrašnjost svoje vile u Keniji (VIDEO)

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 12:45

Naomi Kembel pokazala unutrašnjost svoje vile u Keniji (VIDEO)

Naomi Kembel, za magazin "Architectural Digest", otvorila je vrata svoje luksuzne vile u Keniji.

Nakon posete Malindiju u Keniji devedesetih godina, Naomi Kembel, koja je tada dominirala modnim pistama noseći modele na revijama najpoznatijih modnih brendova, bila je oduševljena mestom, te je u uspavanom primorskom gradu kupila idiličnu vilu koja joj služi za beg i odmor već više od 20 godina.

"To je vrlo smirujuće mesto", rekla je bivša manekenka u intervjuu."Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želite da budete na telefonu i ne želite da pronađete televiziju. Samo želite da čitate i budete sami. Lepo je imati samo tišinu i cvrčke."

Naomi kaže kako je u kući želela da zadrži što više autentičnog nameštaja.

Snimak njene vile magazin je objavio i na Instagramu, a 50-godišnjakinja, koja većinu vremena provodi na putu od Njujorka do Londona, otkrila je i kada najviše voli da ode u Afriku.

"Divno je otići u julu. Sve životinje prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Neverovatno je. To je kao da Nacionalna geografija oživljava ispred vas", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.