Izvor: Domino Magazin, 16.Maj.2022, 11:09

Najbolje pizza u Beogradu – Dva restorana među najboljima u Evropi

Najbolja pizza u Beogradu može da se pojede u dva restorana koji se nalaze među najboljima u Evropi. Ovog vikenda u Milanu su saopšteni pobednici u okviru liste 50 Top Pizza. Najbolje pizza u Beogradu I dve pizzecije iz Beograda su na listi. To su Majstor i Margarita na 35. mestu, kao i Pietra na […] The post Najbolje pizza u Beogradu – Dva restorana među najboljima u Evropi appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Top 10 piratskih filmova ove nedelje – 16.5.2022.

Izvor: Domino Magazin, 16.Maj.2022

TorrentFreak ima novu listu Top 10 piratskih filmova. Šta pirati skidaju ove nedelje? Na vrhu liste su The Northman, The Lost City i The Batman. Noviteti su još i Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore na petom mestu i Morbius na sedmom. Evo i cele liste: 1 (…) The Northman 7.6 2 (…) The Lost...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.