Najbedniji diler uhapšen, presudilo 26.000 selfija

Izvor: B92, 23.Jul.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najbedniji diler" uhapšen, presudilo 26.000 selfija

Britanska policija uhapsila je razmetljivog dilera droge na osnovu njegovih nepromišljenih selfija na kojima se hvalio ogromnim količinama novca, skupim satovima i nakitom, javlja "Daily Mail".

Tokom pretresa njegovog doma u Newportu Mark Vainfur je kod sebe imao 13.000 funti. Policijski službenici koji su pregledali njegov telefon pronašli su poveće količine sadržaja povezanih s drogom: nešto više od 26.000 fotografija, 400 videa i 700 poruka.

Na jednoj od fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovaj dvadesetdevetogodišnjak pozira na farmi kanabisa, na drugoj vidi se dijamantski "Royal Oak Offshore" ručni sat...

Policija je u njegovom domu pronašla ukupno nešto više od 14.000 funti gotovine, pronađena je skupocena odeća, nakit i satovi "Rolex", ali i digitalne vage na kojima su ostali tragovi kanabisa.

Policijski službenici našli su i dokumenta od automobila "Ford Kuga" parkiranog ispred kuće.

Vainfur je priznao na sudu da se bavio gajenjem kanabisa i pranjem novca. Sudija mu je odredio zatvorsku kaznu od tri godine i četiri meseca i tada je rekao:

"On je profesionalni diler droge i ponosi se time. Preprodaja droge je odvratna, izaziva velike patnje, izaziva smrt".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NARKO-DILER PRESUDIO SAM SEBI: Napravio 26.000 selfija s drogom, skupim satovima i hrpama novca, policija ga samo ležerno pokupila

Izvor: Kurir, 23.Jul.2018

Britanska policija uhapsila je razmetljivog dilera droge na osnovu njegovih nepromišljenih selfija na kojima se hvalio ogromnim količinama novca, skupim satovima i nakitom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.