Na pragu sedme decenije izgleda savršeno  Lidija Vukićević u belom bikiniju FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 08:35

Na pragu sedme decenije izgleda savršeno " Lidija Vukićević u belom bikiniju FOTO

Ako se plašite da kupite beli bikini, pogledajte Lidiju Vukićević kako ga nosi na pragu sedme decenije.

Lidija Vukićević često objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu, a u poslednjoj objavi otkrila je gde se nalazi. Naime, ona je veliki broj svojih obožavalaca počastila slikom iz Ohrida, gde je nosila dvodelni beli kupaći kostim. Kako se može videti sa fotografije, naša glumica uživa u životu i sunčane dane maksimalno koristi.

Lidija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vukićević u kupaćem poručuje: "Sama sebi najbolje ugodim" FOTO

"Kad mi kažu da treba da predjem još 2000 km i odigram 10 predstava.. a ja ovako", napisala je ona. Komentari su se samo ređali, a skoro svi su bili saglasni da je prelepa. Lidija Vukićević bez lokni je druga žena: "Ništa bolje ne stoji od samopouzdanja" FOTO "Moja najlepša", "I opet najlepša i najzgodnija", "Očarana sam", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lidija Vukićević u bijelom bikiniju očarala figurom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2022

Lidija Vukićević često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, a u posljednjoj objavi otkrila je gdje se nalazi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.