Mračni internet pun slika srpske dece; Jurić: Mi ovim direktno dovodimo u opasnost našu decu

Izvor: B92, 05.Avg.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mračni internet" pun slika srpske dece; Jurić: "Mi ovim direktno dovodimo u opasnost našu decu"

Jezivo, bolesno i zastrašujuće. Slike male dece iz Srbije, dok se gola igraju u pesku na plaži, pune "mračni internet". Koliko su za to krivi roditelji, kako da sačuvamo mališane od izopačenih umova koji vrebaju na društvenim mrežama, kako se trguje fotografijama i koje su posledice, otkrio je u "Jutru" na TV Prva Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić".

On savetuje roditeljima da ne postavljaju fotografije dece na društvene mrežame.

"Od kada smo ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovu priču mnogo radimo na tome da bismo videli gde kao roditelji, odrasli, pravimo greške i gde direktno ugrožavamo našu decu. Ulazeći u taj 'mračni internet' došli smo do saznanja da je zaista mnogo fotografija naše dece, dece iz Srbije su na pedofilskim sajtovima gde se mogu kupovati", rekao je on.

Kaže i da su to najobičnije fotografije deteta koje se igra u pesku.

"Za normalnog čoveka to nije ništa posebno, niti strašno... Takve fotografije se prodaju po 10, 20, 40 centi... Kada ste stavili svoje dete na društvenu mrežu, osim što ste jednom pedofilu dali novac u ruke, time što će trgovati vašim detetom, morate da budete svesni da se neki ljudi samozadovoljavaju ispred tih fotografija... Mi roditelji ovim direktno dovodimo u opasnost našu decu", poručio je Jurić.



Pogledajte više u video-snimku:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Jurić UPOZORAVA: Pedofilski sajtovi puni slika srpske dece

Izvor: Luftika.rs, 05.Avg.2019

Igor Jurić osnivač fondacije „Tijana Jurić“gostujući u „Jutru“ na TV Prva da sve više fotografija srpske dece dok se gola igraju u pesku na plaži pune pedofilske sajtove.. On savetuje roditeljima da ne postavljaju fotografije dece na društvene mrežame.. „Od kada smo ušli u ovu priču...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.