Moja 4-godišnja ćerka bi bila bolji predsednik od Trampa

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja 4-godišnja ćerka bi bila bolji predsednik od Trampa"

Američka starleta Kim Kardašijan osvrnula se u novom intervju za magazin “Harper’s Bazaar Arabia“ na vladavinu predsednika Donalda Trampa.

“Svako može da vodi Ameriku bolje od njega. Čak bi i moja četvorogodišnja ćerka bila bolji predsednik“, izjavila je.

Tridesetšestogodišnja starleta, koja je podržavala Hilari Kilnton na predsedničkim izborima 2016. godine, otkrila je da ne želi da priča samo o trendovima i privatnim problemima u javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Nekada želim više da pričam i o političkim problemima. Stvar je u tome što morate biti jako oprezni šta pričate jer se toliko toga izvuče iz konteksta, a ja želim da imam poštovanje prema svima. Ne želim da povredim nečija osećanja“, rekla je.

Ipak, o Donaldu Trampu je progovorila.

“Toliko smo naporno radili da bismo stigli dovde i toliko je toga na šta treba da budemo ponosni. Da se ovako vratimo unazad je jako frustrirajuće. Svakog dana se iznova šokiram, a stvari su sutradan sve luđe i tragičnije. Jako me plaši svet u kojem živimo. Za vreme Trampa se čak ni u sopstvenoj kući više ne osećam sigurno“, zaključila je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.