Mnogi joj zavide kako izgleda, sad je na zamišljenom godišnjem odmoru i u bikiniju FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 15:40

Mnogi joj zavide kako izgleda, sad je na "zamišljenom godišnjem odmoru" i u bikiniju FOTO

Glumica Elizabet Harli (56) na Instagram profilu je podelila seriju fotografija, a ono što su svi zaključili jeste da ova žena sa godinama izgleda sve bolje i bolje.

Za strane medije je otkrila i trikove kojima duguje mladolikost i vitku figuru, premda tvrdi da je sve što radi prilično normalno i uobičajeno.

Ona svako jutro počinje sa dve šolje tople vode, nakon čega doručkuje grčki jogurt sa bananom i medom. Posle toga sledi vežbanje, a nakon toga se počasti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supom ili čorbicom. Tek uveče priušti sebi nešto obimniji obrok - grilovanu piletinu i puno, puno povrća.

Zbog slike Milice Dabović mnogima nije dobro: "Šta postade od devojke za primer" FOTO

I u šestoj deceniji, sudeći po slikama na mrežama, bikinije ne skida, a u opisu jedne slike, napisala je:

"Ne žalim se, ali imam osećaj da sam na zadnjem godišnjem odmoru bila u prošlom veku, baš pre prvog lokdauna. Praviću se da sam na zamišljenom godišnjem", napisala je glumica.

Nakon toga objavila je još jednu fotografiju u sličnom bikiniju žute boje pa napisala:

"Nosim bikini i belu košulju na mom zamišljenom godišnjem (u stvarnom životu nosim deset slojeva flisa)".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.