Misteriozni monolit pojavio se na planini u Kaliforniji

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 12:09

Misteriozni monolit pojavio se na planini u Kaliforniji

Novi misteriozni monolit se pojavio na vrhu planine u Kaliforniji, samo nedelju dana nakon što se isti objekat pojavio u pustinji u Juti, pre nego što su ga ljudi uništili.

Lokalne novine iz obližnjeg gradića Ataskadero, na centralnoj obali kalifornijske obale, izvestile su o novom monolitu, ovog puta na planini Pajn, gde je na desetine planinara došlo da vidi misteriozni objekat, preneo je Gardijan.

"Deluje da je monolit napravljen od nerđajućeg čelika, visok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je više od tri metara i širok 45 centimetara. Objekat je zavaren na svakom uglu, sa šrafovima koji pričvrsćuju čelični okvir iznutra. Monolit je klimav i može se pomeriti", pisalo je u tekstu novine Ataskadero.

Podsetimo, krajem novembra tajanstveni monolit otkriven je u zabačenom delu savezne države Juta u SAD-u, a uočili su ga državni službenici dok su na tom području iz helikoptera brojali muflone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojavio se i treći misteriozni monolit

Izvor: Beta, 03.Dec.2020

Nekoliko dana nakon otkrića i brzog nestanka dva sjajna metalna monolita uočena pola sveta jedan od drugog, pojavila se još jedna visoka struktura, ovog puta u Južnoj Kaliforniji.Njene ravne stranice i visina izgledaju slično onoj koja je bila u pustinji u američkoj državi Juti i drugoj koja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.