Misteriozna osoba u crnom ogrtaču ostavlja meso po parkovima

Izvor: B92, 23.Avg.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna osoba u crnom ogrtaču ostavlja meso po parkovima

Maskirani lik uočen je u jednoj stambenoj četvrti u Severnoj Karolini, a iako nije jasno šta namerava, neki građani su prijavili da je neko sličan razbacivao sirovo meso po dečjim igralištima, piše Dejli Mejl.

Iako ova informacija nije potvrđena u policiji, građani strahuju da se radi o mesu zaraženom otrovom za pse, pa se boje za svoje ljubimce, ali i ličnu sigurnost s obzirom na to da je jedan stanovnik uspeo i da fotografiše osobu zamotanu crni dugi ogrtač u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvorištu.

Iako su se neki već počeli da se šale po društvenim mrežama zbog ove jezive osobe, za koju nije poznato da li je muškarac ili žena, lokalne vlasti upozoravaju da je to ozbiljna situacija.

'Danas živimo u svetu u kom nikad ne znaš šta se može dogoditi i ko je u našoj blizini', rekao je Bruk Konrad. Većem delu stanovnika ovo ipak nije smešno, već žele da se što pre otkrije misteriozna osoba i razlozi njenog pojavljivanja u ovom naselju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Plaši ljude po parkovima: Društvene mreže zbijaju šale, a policija zabrinuta

Izvor: B92, 23.Avg.2015

Maskirana osoba je u jednoj stambenoj četvrti u Severnoj Karolini primećena kako razbacuje sirovo meso po dečijim igralištima...Informacija nije potvrđena u policiji, ali građani strahuju da se radi o mesu zaraženom otrovom za pse, pa se stanari ovog kraja plaše za svoje ljubimce, sigurnost i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.