Misterija: Pojavila se rupa niotkuda, niko ne zna čemu služi

Izvor: B92, 06.Apr.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija: Pojavila se rupa niotkuda, niko ne zna čemu služi

Hektor Tompson i njegova majka Mišel bili su u šetnji u svom gradu Tonopi u Arizoni, kada su primetili neobičnu rupu u tlu.

U blizini rupe duboke oko 10 metara nije bilo nikakvih znakova upozorenja, niti je otvor u tlu bilo čime bio prekriven, javlja KTVK.

Televizijska ekipa spustila je kameru u rupu i otkrila da je pretežno ispunjena smećem.

Nalazi se na zemljištu koje se 50-ih godina nalazilo u posedu američke Federalne uprave za avijaciju, a koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas koristi Biro za upravljanje zemljištem.

Federalna uprava za avijaciju saopštila je da nije iskopala rupu, dok predstavnici Biroa navode da ne znaju čemu rupa služi.

Konsultovan je i stručnjak za bunare koji smatra da nije reč o bunaru.

Uprkos tome što se rupa tu nalazi već decenijama, nije primećena sve dok Hektor i Mišel nisu prošli pored nje.

Pošto nisu pronađeni odgovori na pitanja ko ju je iskopao i koja je njena namena, Biro za upravljanje zemljištem ju je sanirao u utorak.

Izgleda da misterija rupe u Arizoni neće nikada biti rešena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Misterija: Rupa se pojavila niotkuda, niko ne zna čemu služi

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2017, 07:49

Hektor Tompson i njegova majka Mišel bili su u šetnji u svom gradu Tonopi u Arizoni, kada su primetili neobičnu rupu u tlu...U blizini rupe duboke oko 10 metara nije bilo nikakvih znakova upozorenja, niti je otvor u tlu bilo čime bio prekriven, javlja azfamily.com.  Televizijska ekipa spustila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.