Mislila je da su bubrezi, kad ono trojke: Bila je trudna, a da nije znala VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislila je da su bubrezi, kad ono trojke: Bila je trudna, a da nije znala VIDEO

Jaki bolovi u leđima odveli su Danet Glic iz Južne Dakote kod lekara, ali ona nije mogla da nasluti šta će se zapravo dogoditi na operacionom stolu.

Danet Glic je bila trudna već 34 nedelje, a da to nije ni znala. Zbog bolova u leđima, za koje je mislila da imaju veze sa kamenom u bubregu, otišla je u bolnicu, gde su joj lekari rekli da je trudna, tačnije da nosi trojke, kao i da je porođaj počeo, prenosi "News.com".

Doktori su mislili da će Danet dobiti blizance, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je ona rodila trojke. Iako je već majka dva deteta, uopšte nije znala da je trudna.

"Nikada nisam osetila neki pokret, niti sam imala mučnine", izjavila je šokirana mama.

"Retko kada čujete da se trojke začnu prirodnim putem, a kamoli da ih bez znanja nosite 34 nedelje. Moja porodica i ja smo i dalje u šoku", istakla je ova žena, te dodala.

"Od bolova nisam mogla ništa. Bolelo me je i kad se pomerim, pa čak i kad dišem. Zato sam otišla u bolnicu kako bih se rešila kamena u bubregu."

Zbog bolova u leđima, ali i bolova sa strane, mislila je da su bubrezi u pitanju, ali su očigledno tri bebe bile uzrok bolova.

Ultrazvuk je potvrdio da nosi blizance. Međutim, lekari su se iznenadili kada su tokom carskog reza otkrili da je u stomaku i treće dete.

Troje mališana, dve devojčice i dečak, uz zajedničku odluku roditelja dobili su i imena: Blejz, Džipsi i Niki.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.