Megan Foks drastično promenila izgled, poručuju joj: Još jedna Kim Kardašijan FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 13:24

Megan Foks drastično promenila izgled, poručuju joj: "Još jedna Kim Kardašijan" FOTO

Jedna od najlepših žena Holivuda Megan Foks drastično je promenila izgled, a ljudi ne prestaju da je porede sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Megan je nedavno objavila fotografiju na Instagramu, a pažnju javnosti privukla je njena fizička transformacija. Iako je svet pamti kao vatrenu crnku sa plavim očima i zavodničkim pogledom, ta slika se sada drastično promenila. Naime, glumica je odlučila da je vreme za promene, pa je tako krenula od svoje kose. Crne pramenove zamenila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je platinasto plavom kosom, a njeni pratioci, jednostavno ne mogu da se priviknu na Meganinu transformaciju.

I dok su jedni podržavali Meganinu novu frizuru, drugi su, pak, negovdovali ovaj izbor boje.

"Ne mogu da napravim razliku između Kim Kardašijan i tebe", "Još jedna Kim Kardašijan", "Izgledaš kao klon Kim Kardašijan", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.