Mediji: Mišo Kovač je hospitalizovan

Izvor: B92, 22.Okt.2021, 21:40

Mediji: Mišo Kovač je hospitalizovan

Pevač Mišo Kovač hospitalizovan je zbog respiratornih problema i nalazi se na Odeljenju za plućne bolesti u KBC Split, pišu hrvatski mediji.

Pevač je stabilno te se dobro oporavlja. Za nekoliko dana će biti pušten na kućno lečenje. Mišo je imao respiratornih problema koji nisu uzrokovani koronavirusom.

Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga. Pre dve godine je bio na lečenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, gde se oporavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od ozbiljne infekcije pluća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIŠO KOVAČ HOSPITALZOVAN Pevač se bori sa respiratornim problemima

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Pevač Mišo Kovač hospitalizovan je zbog respiratornih problema i nalazi se na Odeljenju za plućne bolesti u KBC Split, piše Dalmacijadanas.hr.

Nastavak na Blic...

MIŠO KOVAČ U BOLNICI! Pevač pozitivan na KORONA VIRUS? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Pevač se nalazi na odeljenju za plućne bolesti!..Pevač Mišo Kovač hospitalizovan je u bolnici i nalazi se na odeljenju za plućne bolesti u KBC Split...Čim se pojavila ova informacija, krenulo je nagađanje, da li je poznati pevač oboleo od korona virusa...Објава коју дели Mate Mišo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.