Mask zaveo 23 godine mlađu  ko je nova devojka milijardera? FOTO

Izvor: B92, 31.Maj.2022, 08:48

Mask zaveo 23 godine mlađu " ko je nova devojka milijardera? FOTO

Ilon Mask uhvaćen je u društvu svoje 23 godine mlađe nove devojke, australijske glumice Nataše Baset, kako uživa u ručku u St Tropezu.

Par je viđen kako obeduje u hotelu Ševal Blank, gde sobe koštaju više od 1.300 dolara po noći. Mask (50) i Baset (27) viđeni su kako zajedno piju vino, jedu pomfrit i živahno čavrljaju dok su konobari "lepršali" oko njih. Par je potom, ruku pod ruku, izišao iz skupog restorana.

Prvi put su viđeni zajedno u februaru, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva meseca nakon što su Mask i Grajms dočekali svoje drugo dete putem surogat majke. Ko je Nataša Baset?

Baset je odrasla u Sidneju, a 2019. godine preselila se u Njujork kako bi pohađala dramsku školu. Ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama poput "Hail! Caesar" te tumačila lik pevačice Britni Spirs u filmu "Britney Ever After".

Glumom se bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi "Romeo i Julija". Glumicu ćemo moći da gledamo i u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Prisliju.

"Nataša naporno radi na izgradnji svoje karijere, a iako njemu ne smeta što se sad zna za njihovu vezu, podržava njenu želju da se proslavi svojim radom, a ne kao devojka Ilona Maska", rekli su prijatelji milijardera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.