Mars je izašao iz retrogradnog perioda, ali će njegov uticaj tri znaka osećati i narednih nedelja

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mars je izašao iz retrogradnog perioda, ali će njegov uticaj tri znaka osećati i narednih nedelja

Mars je izašao iz svog retrogradnog hoda, a evo do kada će se osećati njegovi uticaji.

Mars je u astrologiji poznat kao vladar naših "primarnih" potreba, požude, akcije i energije.

Vrte vas oko malog prsta: Ova tri horoskopska znaka najbolje lažu

Ova planeta započela je svoj retrogradni hod 26. juna, a napustila ga je 27. avgusta. Međutim, to ne znači da možete da odahnete, jer će se uticaj retrogradnog Marsa osećati i naredne tri nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
FOTO:Shutterstock

Za razliku od retrogradnog Merkura, koji se ponavlja na svakih pet do šest meseci, Marsu će se u retrogradni polažaj vratiti za dve godine.

Ova tri horoskopska znaka žive najduže

U periodu koji je iza nas, Mars je svima postavljao životne lekcije, terao nas da preispitujemo odluke, revidiramo emotivne, porodične i poslovne odnose.

Osobe rođene u znaku Lava, Vodolije, Jarca i Raka, moći će napokon da odahnu, jer je ovaj period bio izuzetno težak za njih. Ribe bi trebalo da povedu računa još neko vreme, i razmisle o stvarima koje su pod uticajem retrogradnog Marsa morale da promene.FOTO: Shutterstock

Ovaj period bio je izuzetno povoljan za one koji su rođeni u znaku Blizanaca i Devica, te se taj povoljni uticaj nastavlja u narednom periodu.

Ovnovima je ovo idealno vreme da ohlade glave i nauče da urođeno samopouzdanje konačno okrenu u svoju korist.

Osobama rođenim u znaku Bika Mars je doneo brojne promene koje se tiču unapređenja ličnosti, a tokom narednog perioda trebalo bi da nastavite da rade na sebi.

Koga po Zodijaku svrbi levi dlan: Ova tri znaka u septembru čeka lep novac

Vage su najverovatnije bile prinuđene da tokom ovog perioda maksimalno pokažu svoje diplomatske veštine. Vreme je da odahnete, jer ćete u narednom periodu uživati u pozitivnim uticajima planeta, pre svega kada je u pitanju vaš ljubavni život.  Potrudite se da u narednom periodu svoju energiju raspodelite na one stvari koje su vam istinski važne.

FOTO: Shutterstock

Škorpije će se napokon oslobiti nagomilane negativne energije i negativnih misli. Možete da odahnute, ali se zapitajte šta je to što je dovelo do stanja u kome ste se nalazili, i eliminišite negativne faktore iz života. U narednih nekoliko nedelja oslonite se na porodicu i prijatelje u rešavanju problema.

Strelčevi, sačukajte još neko vreme s donošenje krupnih odluka, naročito vezanih za posao. Ako ste bili strpljivi tokom retrogradnog Marsa, neće vam škoditi da se još malo opustite, a onda u nove pobede krenete puni energije i novih ideja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.