Mark Džejkobs iskeširao 50 hiljada dolara - neće više da krije lice

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 13:58

Mark Džejkobs iskeširao 50 hiljada dolara - neće više da krije lice

Slavni dizajner Mark Džejkobs na Instagram profilu podelio je detalje svog najnovijeg hirurškog zahvata, odnosno, fejsliftinga koji je koštao čak 50 hiljada dolara.

"Imam neke ožiljke oko ušiju i lice mi je natečeno, a i po vratu imam masnice, međutim i dalje objavljujem fotografije na Instagramu. Nije me briga. Radim sve što i inače, a to je da živim svoj život i delim ga sa svakim koga zanima", rekao je Mark za časopis "Vogue".

Dizajner je odlučio da uradi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatezanje lica jer mu je smetala opuštena koža na vratu i licu.

"Sviđa mi se rezultat hirurškog zahvata, jako sam zadovoljan", rekao je.

Inače, Džejkobs je pre deset godina bio na transplantaciji kose.

"Uvek sam bio transparentan o mnogim stvarima. Primera radi, jednom kad sam došao na neki događaj, ljudi su me pitali: 'Zašto nosiš bejzbolsku kapu'? Rekao sam im: 'Bio sam na transplantaciji kose.' Ova vest ih je oduševila, a od njih sam dobio puno reči podrške", kaže dizajner.

"Iskreno, koja je razlika između prvog i drugog zahvata? Neću da pokrivam svoje lice i neću da nosim naočare za sunce, drugim rečima, neću da se krijem", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.