Manekenka objavila seksi fotografiju, fanovi je izvređali: Ovo je loš Fotošop

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka objavila seksi fotografiju, fanovi je izvređali: "Ovo je loš Fotošop"

Manekenka Keli Bruk je postala slavna zahvaljujući svojoj lepoti I raskošnim oblinama. Ipak, da li one ovako realno izgledaju?

Dvadesetsedmogodišnja manekenka i glumica Keli Bruk trenutno boravi u Bodrumu, u Turskoj, gde svakodnevno pravi seksepilne fotografije u uskim I tanušnim kupaćim kostimima.

Britanska zvezda svoje pratioce zatrpala najnovijim fotografijama sa plaže, te se trudi da u što boljem svetu prezentuje svoje atribute.

Tako je ovog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Keli uskočila u tigrasti kupaći kostim i uslikala pozadinu, a koliko god ova seksi fotografija bila privlačna muškom polu, javili su se mnogi koji su posumnjali da je manekenka obradila fotografiju

"Kako je tvoj struk duplo tanji u odnosu na druge fotografije", glasila je jedna od kritika, dok je drugi fan napisao da bi trebalo što pre da otpusti svog dizajnera koji joj sređuje slike u Fotošopu.

Šta vi mislite o ovoj fotografiji- da li je ona "prava" ili ne?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.