Maneken umro na pisti, publika mislila da je sve deo modnog spektakla

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maneken umro na pisti, publika mislila da je sve deo modnog spektakla

Modelu koji je učestvovao na nedeljnoj reviji mode u Sao Paulu iznenada je pozlilo nakon čega je pao i preminuo na modnoj pisti.

Kako javljaju brazilski meiji, iako je pravovremeno prevezen u bolnicu, 26-godišnjem Talesu Soaresu lekari su jedino mogli da konstatuju smrt.

Kako su preneli brazilski mediji, u prvi mah se činilo da se Soares spotakao na pertlu svojih sandala nakon čega je pao, tako da je publika u početku mislila da je njegov pad samo deo šoua.

Soares je bio angažovan kao model u modnoj agenciji "Base MGT".

Na ovom linku nalazi se snimak njegovog pada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt na modnoj pisti! Publika verovala da je sve deo modnog spektakla! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2019, 09:47

Smrt na modnoj pisti! Modelu koji je učestvovao na nedeljnoj reviji mode u Sao Paulu iznenada je pozlilo nakon čega je pao i preminuo na modnoj pisti. Publika verovala da je sve deo modnog spektakla!..Kako javljaju brazilski meiji, iako je pravovremeno prevezen u bolnicu, 26-godišnjem Talesu Soaresu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.