Madonina ćerka diže prašinu na mrežama: Prostudirala je mamine provokativne poze FOTO

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 11:41

Madonina ćerka diže prašinu na mrežama: "Prostudirala je mamine provokativne poze" FOTO

Madonina 25-godišnja ćerka Lurdes Leon po mnogo čemu liči na majku, a pratioci se s tim pogotovo slažu kada je reč o njenim provokativnim izdanjima.

Lurdes se još od malih nogu nalazi u centru pažnje. Vrlo dobro zna kako da privuče pažnju i svim silama se trudi da stavi majku u drugi plan. Poslednjom fotografijom još jednom je podsetila pratioce iz "čije kuće" dolazi.

U pripijenoj suknji i mini topiću koji je otkrio njena leđa manekenka je naglasila svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obline. Fotku je začinila pogledom preko ramena, odavajući da joj nimalo ne nedostaje samouverenosti.

Mnogi su komentarisali kako Lurdes deli samo jedan pokret da ostane potpuno gola, ali i da je ista majka, no ne samo zbog fizičkih sličnosti, nego jer je "prostudirala" njene provokativne poze.

Na fotografiji pokazala je i nekoliko tetovaža koje poseduje, uključujući "RR" koja je posvećena njenom bratu Roko Ričiju.

Lurdes je jedno od najvećih imena u usponu u svetu manekenstva, a njen rad povezan je sa projektima koji kupe najšokantnije reakcije. Provokativne fotografije, kako privatne, tako i sa različitih kampanja, svakodnevno deli na svojim mrežama, a neke od njih podrazumevaju i one za Rijaninu kolekciju donjeg veša "Savage X Fenty".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.