MUP izdao saopštenje povodom smrti jutjuberke

Izvor: B92, 09.Dec.2021, 15:43

MUP izdao saopštenje povodom smrti jutjuberke

Mlada jutjuberka Kristina Đukić Kika pronađena je mrtva u svom stanu, potvrđeno je u MUP-u. Navodno je sebi oduzela život nakon duge borbe sa pritiskom koji nije mogla da izdrži.

"Policija je sinoć u 23.40 zatekla beživotno telo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku", naveli su iz MUP-a Srbije.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na Instagramu.

"Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisala je.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji kanal na Jutjubu je imao 700.000 pratilaca. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE MUP POVODOM SMRTI JUTJUBERKE KIKE ĐUKIĆ "Policija u stanu zatekla beživotno telo devojke"

Izvor: Blic, 09.Dec.2021

Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu, potvrđeno je u MUP-u.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.