Ljubav nije opravdanje: Ovim navikama koje imate u vezi opasno nervirate prijatelje, a toga niste ni svesni

Izvor: BKTV News, 11.Nov.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav nije opravdanje: Ovim navikama koje imate u vezi opasno nervirate prijatelje, a toga niste ni svesni

Ovih navika verovatno niste svesni, ali one izluđuju vaše prijatelje.

Iskreno, najverovatnije nema osobe koja je srećnija kada ste vi srećni, od vaših najboljih prijatelja. Međutim, postoje navike koje skoro svi ljudi koji su u vezi "gaje", a strašno nerviraju osobe u njihovoj okolini, naročito ukoliko su one same.

Obratite pažnju: Pet znakova da ste u vezi sa "onim pravim"

Objave na društvenim mrežamaS pojavom društvenih mreža, pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se i potreba da svaki korak koji napravite sa voljenom osobom bude objavljen. Ipak, preterivanje u tome i te kako zna da iznervira druge ljude. Sačuvajte malo sreće za sebe, ne mora svako sve da zna.

FOTO: Pixabay

Zaboravljanje prijatelja/zajedničko pojavljivanje uvek i svuda

To što ste u vezama ne znači da je u redu da zapostavite svoje prijatelje, naročito ne jer ukoliko veza propadne, oni će biti ti kojima ćete potrčati u zagrljaj. Takođe, koliko god da je vaš partner drag vašem društvu, ponekad ne bi bilo loše da odvojite vreme samo za njih.

Svaki par je bar jednom napravio neku od ovih grešaka, a zbog njih i najjača veza može da pukne

Stalno tražite da vas prijatelji slikajuČak i ako vaši prijatelji provode dosta vremena sa vama i vašim partnerom, to ne znači da su tu kako bi bili vaš lični fotograf. Nekoliko fotografija je sasvim prihvatljivo, ali morate biti svesni da je prijatelj u vašem, a ne u društvu vašeg telefona. Uostalom, slikanje na svakom koraku, naročito ukoliko se na svakoj slici ljubite sa partnerom zna da bude prilično neprijatno čak i za prolaznike.

FOTO: Pixabay

Raskinuli ste s partnerom? Ne očajavajte, evo zašto to može da bude dobro za vas

Ponašate se kao da možete biti srećni jedino sa partneromOtišli ste sa prijateljima na kafu, a jedino o čemu pričate je " mi idemo, mi ćemo, mi smo...". Setite se perioda kada niste imali partnera, a bili podjednako srećni kao i sada. Nema potrebe da pričate samo o partneru i o tome kako ste sada presrećni. Vaši prijatelji to vide. Sa druge strane - nekulturno je.

FOTO: Pixabay

Pretvaranje zarad slobodnih prijatelja

Budimo realni, sasvim je u redu da podelite sa prijteljima koliko ste srećni, dokle god ostavite prostora da i vaš prijatelj sa vama podeli nešto iz svog života. Isto kao što je vašim prijateljima najverovatnije neprijatno kada je vaš partner "centar svake priče", isto tako ukoliko primete da se ustručavate zarad njih, osećaće se loše. Budite umereni u svemu, a prijatelji će vam biti zahvalni.

Pet stvari koje bi trebalo da znate pre nego što počnete da živite s partnerom

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.