Lejdi Gaga se zamerila Rusima: Vratili smo Krim vratićemo i Kupera

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga se zamerila Rusima: "Vratili smo Krim vratićemo i Kupera"

Pevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper već mesecima unazad ne prestaju da pune naslove svetskih i domaćih medija, a sada Rusi spremaju osvetu pevačici.

Smatraju da je upravo ona kriva za razlaz Kupera i njegove supruge Irine Šajk. Obožavaoci ruske manekenke zasuli su pevačicinu objavu na Instagramu brojnim komentarima na ćirilici, piše Dejli Mejl.

Svoje ciljeve poredili su sa drugim svetskim ratom i Krimom, pa je jedan od najupečatljivijih komentara definitivno: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Vratili smo Krim vratićemo i Kupera".

"Nemam pojma kako sam završio na ovoj stranici, i šta tu tražim, ali Rusi su tu, pa sam i ja", šaljivo je opisao drugi korisnik Instagrama.

Iako su se već dodatno zbližili na zajedničkom snimanju filma, strasti su se najviše uzburkale nakon nastupa Lejdi Gage i Kupera na dodeli Oskara, kada su bili previše intimni tokom izvođenja pesme "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena", u kojem su igrali, prenosi Net.hr.

Posle toga krenule su razne glasine da su slavni glumac i pevačica definitivno u vezi, a spekulisalo se i da je Gaga trudna sa Bredlijem, što je dovelo do konačnog prekida između njega i Irine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPA, OBRT! Novi detalji o odnosu Lejdi Gage i Bredlija Kupera uzdrmali Holivud

Izvor: Blic, 19.Jul.2019, 11:27

Lejdi Gaga i Bredli Kuper i dalje su u centru pažnje svih svetskih medija zbog navodne ljubavne afere o kojoj se priča mesecima unazad, a prema informacijama koje su prošle nedelje dospele u javnost trebalo je ponovo da se nađu zajedno na filmskom platnu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.