Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu

Izvor: B92, 22.Jan.2022, 14:32

Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu

Pevačica i glumica Lejdi Gaga je otkrila da su ona i Selma Hajek snimile scenu seksa koja je isečena iz filma "House of Gucci".

Govoreći u intervjuu koji je objavljen na Tviter nalogu Popa Krejva, Gaga (35) - koja bi trebalo da dobije Oskara za ulogu Patricije u drami zasnovanoj na stvarnim događajima o ubistvu Mauricija Gučija - rekla je da postoji čitava strana filma koja se nije našla u finalnoj verziji.

Crna "Guči" udovica: "Unajmila sam ubicu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slabije vidim, nisam htela da promašim"

Prema Gaginim rečima, Patricia - osuđena zbog naručivanja ubistva svog muža Mauricija, koga u filmu glumi Adam Drajver, "razvila je seksualni odnos" sa svojim psihijatrom Đuzepinom 'Pinom' Auriemom, koju tumači Selma Hajek (55).

"Postoji čitava strana ovog filma koju niste videli gde smo Pina i ja imale seksualni odnos", otkrila je Gaga i dodala: "Režiser je isekao, ko zna".

Ledi Gaga govori srpski u novom filmu VIDEO

"To je bila želja režisera Ridlija Skota, a sećam se da sam tokom snimanja sa Selmom rekla: 'Pa nakon što Mauricio umre, stvari bi mogle da postanu uzbudljivije?'. Selma je pomislila: 'O čemu pričaš?', a onda je dodala: 'Mislite da se ona šali'", ispričala je Lejdi Gaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.