Kviz Potera mnoge je ostavio bez reči zbog ovog poteza tragača! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kviz "Potera" mnoge je ostavio bez reči zbog ovog poteza tragača! (VIDEO)

Ovakvom obrtu se niko nije nadao!

Redovno se dešava da neko ima "više sreće nego pameti", kako naš čovek u narodu kaže, a to se videlo i tokom jedne od poslednjih epizoda hrvatskog kviza "Potera".

Jedan od takmičara, Ivan, nije mogao da se pohvali velikim znanjem, ali je zato uspeo da iskoristi dekoncentraciju tragača i osvoji rekordnih 135.000 kuna odnosno 2.200.000 dinara!

U istorijskoj epizodi kviza "Potera" takmičar hrabrošću šokirao voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i tragača, a onda je usledio obrt! (FOTO, VIDEO)

Tragač Morana je na opšte iznenađenje imala niz netačnih ogovora koji su doveli do jednog od najvećih dobitaka za ostale takmičare.

U srpskoj verziji kviza "Potera" retko kada dođe da ovakvog scenarija i tragač skoro uvek na kraju izlazi kao pobednik.

Otkrivena velika prevara u kvizu "Potera"! Takmičari nepravedno ostali bez novca zbog katastrofalnog propusta u emisiji! (VIDEO)

Da sve bude zanimljivije, prvu trojicu učesnika je eliminisala za za tren oka, i sa njima nije imala nikakvih problema.



Ipak, u konačnom obračunu sa Ivanom, dala je rekordnih 10 netačnih odgovora, pa je i sam takmičar ostao u čudu, ali je otišao kući sa pozamašnom svotom novca.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.