Kraljici Elizabeti doktori zabranili omiljenu aktivnost

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 20:26

Kraljici Elizabeti doktori zabranili omiljenu aktivnost

Nakon što je prošle nedelje morala da otkaže službeni put u Severnu Irsku i da prenoći u bolnici, kraljica Elizabeta (95) moraće više da odmara, pa neće više moći da ide u svakodnevne šetnje sa svojim ljubimcima.

Kraljica Elizabeta (95) je bila primorana da otkaže planirani službeni put u Severnu Irsku prošle nedelje nakon što je njen medicinski tim rekao da bi trebalo da se odmori nekoliko dana.

Iako se sada bolje oseća što je potvrdila time što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas obavila svoju prvu javnu dužnost otada prisustvujući dvema virtuelnim audijencijama, kako bi poželela dobrodošlicu novim ambasadorima u Velikoj Britaniji iz Južne Koreje i Švajcarske, ipak je otkazala još jedno službeno putovanje.

Definitivno je da će morati više da miruje, a sada je sigurno da će i svoju omiljenu aktivnost - šetanja pasa morati da prepusti drugima.

Svi znaju koliko kraljica voli svoje pse i da ih izvodi u šetnje, ali moraće sada malo da odmori od svakodnevnih šetnji i da miruje. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je kraljica i te kako ozbiljno shvatila upozorenje svog doktorskog tima, posebno nakon što je noć provela u bolnici, stoga bez pogovora ispunjava sve što joj se kaže.

Kraljica je tako svoja dva štenca korgija i dorgija Kendija, koji je inače mešanac korgija i jazavičara, morala da prepusti sigurnim rukama pomoćnog osoblja, koji ih sada izvodi u šetnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.