Kralj popa je preminuo, a nije uspeo da ostvari veliku želju

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj popa je preminuo, a nije uspeo da ostvari veliku želju

Slavni muzičar Majkl Džekson je uradio mnogo toga kao zvezda, ali postoji jedna stvar koju nije uspeo – da postane Džejms Bond.

U svojoj novoj autobiografiji "Ko je Majkl Ovic?" poznati lovac na talente Majkl Ovic otkrio je pojedine detalje iz svog života, a posebno se osvrnuo na prijateljstvo sa čuvenim muzičarom Majklom Džeksonom, piše "Pejdž siks" (Page Six).

Na jednoj od stranica svoje knjige on se prisetio trenutka kada mu je Majkl Džekson rekao na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da želi da dobije ulogu Džejmsa Bonda.

Koliko je bio ozbiljan u tome govori činjenica da je osamdesetih godina u svoj dom pozvao kasting direktore iz Holivuda i saopštio im da ima veliku želju da bude zvezda akcionog filma.

"Dok je pričao, njegov šešir je pao u gvakamole ispred njega, a on ga je izvadio i vratio - nažalost, s komadom gvakamole koji je počeo da klizi niz ivicu. Svi su gledali u ovu situaciju, dok su se gvakamole spuštale sve niže, a Majkl sve vreme govorio da bi voleo da bude naredni američki akcioni heroj, što je izazvalo smeh prisutnih."

"Otišao sam i pronašao ga i objasnio petnaest minuta da se nismo smejali njemu, već incidentu... Na kraju, Majklovo lice se oraspoložilo. 'Okej, Ovic. Okej", rekao je. "Ali želim igrati Džejmsa Bonda", napisao je Levic u svojoj knjizi.

Agent je obavestio Džeksona da mu uloga ne pristaje jer je previše mršav i “mekan” da bi odglumio tako nešto.

Džekson možda nije nikada dobio ulogu Bonda, ali to ga nije držalo daleko od velikog ekrana. Pored njegove najpoznatije uloge 1978. godine "The Wiz", pevač je takođe glumio u "Moonwalkeru" i pojavio se u filmu "Men In Black 2".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Majkl Džekson je preminuo, a nije uspeo da ostvari VELIKU ŽELJU

Izvor: Story, 04.Okt.2018

Slavni muzičar Majkl Džekson je uradio mnogo toga kao zvezda, ali postoji jedna stvar koju nije uspeo – da postane Džejms Bond. U svojoj novoj autobiografiji “Ko je Majkl Ovic?” poznati lovac na talente Majkl Ovic otkrio je pojedine detalje iz svog života, a posebno se osvrnuo na prijateljstvo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.