Konstrakti čuvena profesorka latinskog poslala pismo - ona se odmah pohvalila na mrežama FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 08:26

Konstrakti čuvena profesorka latinskog poslala pismo - ona se odmah pohvalila na mrežama FOTO

Ana Đurić Konstrakta oduševila se pismom profesorke latinskog.

Naime, na Konstraktinu adresu stiglo je pismo koje joj je uputila profesorka latinskog iz Pete beogradske gimnazije, Mirjana Maskareli. "Za Konstraktu, šalje Mirjana Maskareli", pisalo je na poleđni pisma, dok je Konstrakta sa uzbuđenjem podelila njegov sadržaj.

"Naša profesorka latinskog, naša čuvena magistra Maskareli", napisala je uzbuđeno Ana Đurić, a onda otkrila šta piše u pismu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Maskareli", pisalo je u pismu.

Podsetimo, članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

"Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate."

Konstrakta se čula dalje od Evrope; Amerikanci: "Tehnički, to je pesma..."

Vlasnica hita „In corpore sano“ otkrila je ponešto i o Leninom i Nikolinom muzičkom ukusu.

"Ne mislim da je to nešto što može da se nametne ili nauči. Puštam ih da sami biraju. Suprug i ja slušamo nešto svoje, oni to čuju... Nikola je besomučno slušao hip-hop, sad je prešao na metal, sutra će ne znam gde... Sami biraju i mislim da je tako najbolje, to nije stvar koja može da se nametne."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.