Komšijski pas je zaslužio biftek: Oterao crnog medveda iz dvorišta VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšijski pas je zaslužio biftek: Oterao crnog medveda iz dvorišta VIDEO

Mark Stinciano iz Nju Džerzija obećao je da će komšijinom psu dati biftek jer je izjurio crnog medveda iz njegovog dvorišta.

Stinciano je izjavio za VABC-TV da je njegova bezbednosna kamera snimila šta se dogodilo u utorak uveče kada je medved pokušao da uzme hranu iz hranilice za ptice u dvorištu njegove kuće u Vest Milfordu, preneo je AP.

Na snimku se vidi kako medved ruši hranilicu za ptice kada komšijin pas Rajli utrčava u dvorište, napada zapanjenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medveda, koji kreće da beži.

Rajlijev vlasnik Alen Tlasti izjavio je da njegov pas uvek tera medvede kada ih vidi u dvorištu. Stinciano je rekao da Rajli pazi i na njegovu decu kada su u bazenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Komšijski pas je zaslužio biftek: Oterao crnog medveda iz dvorišta VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jul.2019

Mark Stinciano iz Nju Džerzija obećao je da će komšijinom psu dati biftek jer je izjurio crnog medveda iz njegovog dvorišta. Stinciano je izjavio za VABC-TV da je njegova bezbednosna kamera snimila šta se dogodilo u utorak uveče kada je medved pokušao da uzme hranu iz hranilice za ptice u dvorištu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.