Kira Najtli ćerki zabranila da gleda crtane filmove s princezama

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kira Najtli ćerki zabranila da gleda crtane filmove s princezama

Priznala je da joj je žao što je ćerki morala da zabrani gledanje crtanih filmova jer ima vrlo lepih, ali budući da ne želi da joj ćerka zavisi od muškaraca, to je bio jedini mogući izbor.

"Pepeljuga je kod nas zabranjena. To je devojka koja čeka da je bogati tip spase. Nemoj. Spasi samu sebe. Mala sirena takođe. To me jako ljuti jer obožavam taj crtani, pesme su predivne, ali jednostavno ne mogu da podržim to što se odrekla svog glasa zbog muškarca", rekla je Kira.

Nikakvi crtani s princezama ne dolaze u obzir jer Kira generalno ne želi da njen ćerka odrasta misleći da joj treba muškarac u životu I da je ona kao žena, bez njega, ništa.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Poznata glumica zabranila ćerki crtaće sa princezama, ovo je razlog

Izvor: B92, 21.Okt.2018

Britanska glumica Kira Najtli s Džemsom Rajtonom ima trogodišnju ćerku Edi. O tome kako je vaspitava govorila je u emisiji Elen Dedženeris gde je i otkrila da postoje neke stvari koje zabranjuje ćerki. Ona je ćerki zabranila da gleda crtane s princezama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.