Kijanu Rivs više ne izgleda isto: Ostao bez prepoznatljive duge, crne kose FOTO

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 17:07

Kijanu Rivs više ne izgleda isto: Ostao bez prepoznatljive duge, crne kose FOTO

Jedan od najvećih dobrica Holivuda, glumac Kijanu Rivs odlučio je da promeni imidž i skrati svoju dugu crnu kosu.

Paparaci su Rivsa snimili na ulicama Berlina, gde trenutno boravi, a tamo ga je odbacila devojka Aleksandra Grant nakon što je proveo vikend sa njom.

Iako poslednjih godina nosi dužu kosu, ovo nije prvi put da se Rivs ošišao ovako kratko. Ljubitelji njegovih filmova prepoznaće ovaj stil iz hita iz devedesetih - filma "Brzina".

Ipak, mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su na Instragramu prokomentarisali da je glumac uspeo da zaustavi vreme.

Podsetimo, Kijanu Rivs nova je zvezda futurističke video-igre "Cyberpunk 2077". Cyberpunk 2077 napravljen je kao nastavak antologijske igre iz 1988. godine - Cyberpunk 2020, a radnja će biti smeštena 57 godina kasnije nego u originalnoj verziji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.